Werken voor T.O.P.

Je bent een topper in jouw vak, hebt veel plezier in je werk en wilt graag werkzaam zijn voor gerenommeerde werkgevers. Dan is werken via TOP de juiste keuze.

Een goede match tussen jou en de opdrachtgever is van essentieel belang. Allereerst willen wij jou goed leren kennen met al je kwaliteiten, maar ook de zaken die je minder goed liggen.

Ook naar onze opdrachtgever gaan we veel verder dan “een man over de schutting gooien”. We willen de mensen waar we zaken mee doen goed kennen. Wat is de cultuur van het bedrijf? Welke kwaliteiten verwachten zij van inleners? Om wat voor project gaat het en wat zijn de specifieke eisen voor dat project?

Alleen door de medewerker, de klant en het project goed te kennen kunnen wij ons motto waarmaken: de juiste man op de juiste plaats.

Wij zijn gespecialiseerd in uitvoerend personeel in de vakgebieden: installatie- en elektrotechniek, industrie, bouw en metaal. Ook voor de vakkrachten in middenkader en hoogkader staan wij klaar.

De begeleiding van TOP eindigt niet na de plaatsing. Integendeel, wij brengen projectbezoeken en stellen jouw ontwikkeling daarin voorop. Indien een opleiding daarvoor gewenst of zelfs noodzakelijk is, pakken wij dit samen met jou op.

Hoe groot je vakkennis ook is, gereedschap bepaalt mede het vakmanschap. Wij zorgen er daarom voor dat je volledig uitgerust met hand- en elektrisch gereedschap op je werk arriveert. Tevens dragen wij zorg voor de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

De voordelen van TOP  voor jou op een rij:

  • Technische specialisten;
  • Een persoonlijke benadering;
  • Evaluatie- en voortganggesprekken welke bijdrage aan een prettige werkrelatie;
  • Een marktconform salaris, dat stipt op tijd wordt betaald;
  • Je werkt met hoogwaardig en veilig hand- en elektrisch gereedschap;
  • Scholing indien dit noodzakelijk of gewenst is;
  • Heldere betrouwbare afspraken: flexibel waar het kan, punctueel waar het moet.

Geïnteresseerd?

Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken,
0594 – 820 226.

Contact
Volg ons op
TOP Technisch Personeel
Vossenkamp 7-B Leek
Postbus 192, 9350 AD Leek
Tel: 0594 - 820 226
E-mail: info@wijzijntop.nl
© Technisch Opgeleid Personeel 2012 Realisatie & Ontwikkeling:
Gertjan Janssen